WakaWaka Light Grijs ACTIE!

MZ-WWLG

Nieuw product

WakaWaka Light betekent in het Swahilli: 'Schitterend licht'  De WakaWaka Light is een schitterend en efficiente solar-led lampje. Bedacht en ontwikkeld in Nederland, voorzien van revolutionaire en gepatenteerde solar technologie waarmee 1 dag laden in de zon minimaal 16 uur uitstekend leeslicht mogelijk maakt. 

Voor Geel klik hier: WakaWaka Light Geel

Opladen met zon?klik hier: WakaWaka Power

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

29,00 € incl. BTW

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
3 0,50 € Tot 1,50 €
6 1,00 € Tot 6,00 €
9 1,50 € Tot 13,50 €
12 2,00 € Tot 24,00 €

Meer informatie

Product omschrijving

Vanwege z’n efficiëntie doet WakaWaka het ook op dagen dat de zon wat minder schijnt, of wanneer het regent. WakaWaka wordt gemaakt van gerecycled plastic, geeft veel meer licht dan een kerosinelamp en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen.

 

Voordelen

De mensen die WakaWaka gaan gebruiken hoeven de eerste drie jaar de batterij in ieder geval niet te vervangen. Met een nieuwe oplaadbare batterij kunnen ze er nog jaren baat bij hebben. Uit onderzoek is gebleken dat scholieren nu met licht op (gratis) zonne-energie kunnen studeren, tot twee maal langer studeren ‘s avonds.

 

De WakaWaka foundation

 Met de aanschaf van een WakaWaka Light steun je een goed doel en wel de WakaWaka foundation. 10% van de opbrengst van een WakaWaka Light gaat naar de WakaWaka Foundation die ernaar streeft de levens van kansarme mensen in ontwikkelingslanden te verlichten.

 

 

 

Hoe werkt het

Leg de Waka Waka Light in de zon om de verwisselbare accu volledig op te laden. Zet de Waka Waka Light op een flessenhals, op je bureau of hang hem op en je hebt 16 uur verlichting. De Waka Waka light heeft vier verschillende lichtstanden en wanneer er nog maar een uurtje licht over is schakelt hij automatisch naar een lagere licht stand om toch net nog even wat langer licht te hebben voordat deze weer in de zon geladen kan worden.

 

Technische info

 

·         Bedrijfsduur volledig opgeladen:    16 uur

·         Levensduur led's: 50.000 uur

·         Levensduur batterij: 3 jaar

·         Oplaadbare batterij 3 x AA 800    mAh

·         Lichtsterkte: 4 standen, 6 - 120 lumen

 

Reviews