Esotec Solar Hanglamp Korfu

MZ-ESHK

Nieuw product

Esotec Solar Hanglamp Korfu is een sfeervol decoratielicht wat werkt op zonne-energie. Deze decoratieve tafellamp is uitgevoerd in transparante rietlook en is voorzien van een geïntegreerde en zacht flikkerende kaars. Jouw gezellige buitenavond wordt dus extra duurzaam door deze sfeervolle op zonne-energie werkende lamp.   


Meer details

1 - 2 werkdagen

19,99 € incl. BTW

Meer informatie

Esotec Solar Hanglamp Korfu is een smaakvolle solardecoratie voor een stijlvolle verlichting voor in je tuin, binnenplaats, op je terras of balkon. Deze solarlamp is gemaakt van een zwart gelakt metalen frame dat is verweven met mooie bruine rotan kunststof en tevens voorzien van een gelakt handvat. De lamp Korfu kan worden gebruikt op drie manieren: als tafellamp, op metalen statief of gemonteerd als een hangende lantaarn met een stabiele haak in de takken van de bomen.
Aan de bovenzijde van de lamp zit een zonnepaneel en aan de binnenzijde van het gele lampje is flikkerend mechaniek geïnstalleerd. In de schemering gaat het licht van de lamp automatisch subtiel branden, waardoor je de indruk krijgt van een aangenaam brandende kaars.
Al met al een heerlijke toevoeging voor een romantische en chique avond in je tuin. Specificaties:

  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Montage: zonnepaneel, 1 oranje LED met flikkerend effect zoals een kaars
  • Accu: Mignon NiMh 1,2 V/300mAh
  • Licht tot 6 uur
  • Incl. accu en tafelstandaard
  • Grootte: hoogte inclusief voet 26 cm, omvang is 13 cm diameter.

Reviews