Fresnel Lens A4 pagina tafel

MZ-FLPZHF3X

Nieuw product

Een Fresnel Lens in een frame met pootjes en Led verlichting. Erg handig voor lezen van kleine letters en knutselwerkjes.
De lens vergroot 3x en de ingebouwde verlichting zorgt voor extra belichting.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

9,95 € incl. BTW

Meer informatie

✔ IDEALE VERGROTING VOOR HET LEZEN: 3X (vergroot 300%) wordt beschouwd als de meest comfortabele vergroting voor het lezen van kleine afdrukken, ideaal voor het bekijken en controleren van kleine hobby- en knutselmaterialen, kleine elektronische gadgetonderdelen zoals schroeven en pins
✔ DE VOLLEDIGE PAGINAFORMAAT EN DE FLIPS OUT LEG: Met de flips out kan het lezen van een hele pagina gemakkelijker verlopen zonder het vergrootglas te verplaatsen voor handsfree lezen.
✔ 4 ULTRA HELDERE INGEBOUWDE LEDS & HANDSFREE READING: 4 energie-efficiënte led-lampjes zijn ontworpen om meer dan 10.000 uur mee te gaan en zijn helder genoeg om in centimeters te lezen, en de nekwerf om het vergrootglas rond de nek te hangen, waardoor handsfree-ervaring ontstaat . Lichtgewicht en compact - gemakkelijk mee te nemen.
✔ TOEPASSINGEN: Fijne afdrukken lezen op kaarten, boeken, kranten, tijdschriften; Munten, postzegels en andere kleine verzamelingen catalogiseren

Specificaties:

Afmetingen: 27.5*19*10cm
Vergroting: 3x
Materiaal lens: PVC

 

 

Reviews