Algemene informatie

 

Een bevestiging van uw order wordt u per e-mail toegestuurd.

Wanneer u ervoor hebt gekozen vooraf per overschrijving te betalen dan dient u het totaalbedrag z.s.m over te maken rekeningnummer 5782467 t.n.v. Metzon.nl en onder vermelding van Metzon.nl en uw faktuurnr.


Levertijd

Zodra het totaalbedrag is ontvangen ontvangt u de goederen (mits voorradig) binnen 2-8 werkdagen via PostNL. Indien niet voorradig, dan zullen wij u binnen enkele dagen informeren.


Verzendkosten

Metzon.nl berekent verzendkosten door aan de hand van de tarieven van PostNL. Sommige producten kunnen we gratis verzenden binnen Nederland. Indien hier sprake van is staat dit duidelijk aangegeven bij de betreffende artikelen.

 

Bij afleveradressen buiten Nederland worden verzend kosten berekend aan de hand van het totale gewicht van uw bestelling. In principe worden de door PostNL gehanteerde verzendkosten doorberekend.

 

Belangrijk is ook te weten dat ondanks een gering gewicht niet alle artikelen als briefpost kunnen worden verzonden.

Dit heeft te maken met het formaat van het bestelde artikel, waardoor deze als pakketpost door ons dient te worden verzonden.

(PostNL geeft hiervoor richtlijnen aan, e.e.a. heeft te maken met een standaard formaat van de brievenbus)


Garantiebepaling

Mocht blijken dat een artikel niet aan de verwachting voldoet, dan kan het betreffende artikel binnen 7 dagen retour gezonden worden mits het artikel onbeschadigd, niet gebruikt en nog in de originele verpakking zit. Terugsturen gaarne met de factuur en een vermelding waarom het geretourneerd wordt.

De kosten van het retour zenden komen voor uw eigen rekening.


Uw factuur is het garantiebewijs

Om gebruik te kunnen maken van onze service en garantie dient u ten allen tijde te beschikken over de factuur die bij de bestelling wordt meegeleverd.

 

Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden verplichten kopers zich ten alle tijde volledig verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid rond het gebruik van genoemde producten.
Metzon.nl aanvaard geen aansprakelijkheid voor verwondingen en/of beschadigingen onstaan door verkeerd of gevaarlijk gebruik van onze producten.